Royal Class

Advies en veiligheid

De organisatie

Royal Class Advies en Veiligheid heeft een brede aanpak op het gebied van beveiligen. Wij verlenen zoveel als mogelijk diensten die door u als klant wordt gewenst, met als doel de risicio’s voor uw bedrijf en activiteiten te minimaliseren.

Een greep uit onze diensten:

Horecabeveiliging
Objectbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Hondenbeveiliging
Persoonsbeveiliging

Mede door onze jarenlange ervaring in alle vormen van de beveiliging  staat Royal Class bekend om de hechte band die wij met onze opdrachtgevers hebben. Dat is immers de basis voor een plezierige en mogelijk langdurige samenwerking.

Royal Class beschikt over vakbekwame en representatieve beveiligers met een servicegerichte instelling. Onze beveiligers hebben normen, waarden en integriteit hoog in het vaandel staan.

Op het gebied van beveiliging is in principe alles mogelijk. Royal Class Advies en Veiligheid staat u hiervoor graag te woord. Als gelouterd beveiligingsbedrijf voeren wij een helder beleid en gaan uit van de basisprincipes van een goed beveiligingsbedrijf: betrouwbaar, kwalitatief, effectief en efficiënt optreden.

Onze dienstverlening onderscheidt zich door de waarborg voor kwaliteit, integriteit en klantvriendelijkheid. Beveiligen is per slot van rekening maatwerk. Of het nu gaat om uw veiligheid of de beveiliging van uw objecten of goederen.

Afspraak is afspraak!

© 2023 Royal Class NL | Hosted by ITDev Solutions