Royal Class

Advies en veiligheid

Evenementenbeveiliging

Royal Class heeft een uitgebreide ervaring in het leveren van evenementenbeveiliging. De beveevenementbeveiligingiliging van grote groepen mensen brengt vaak veel risico’s met zich mee. Veel van deze risico’s kunnen worden beperkt door het goed regelen van de evenementenbeveiliging. Een belangrijk aspect bij evenementenbeveiliging is de voorbereiding, waaraan wij veel zorg besteden.

Voorafgaand aan het evenement heeft Royal Class uitgebreid contact met politie en gemeente om de  voorschriften door te nemen. Royal Class adviseert de opdrachtgever vervolgens welke maatregelen er genomen dienen te worden.  Royal Class maakt dan een veiligheidsscan om onder andere het aantal benodigde beveiligers te bepalen. Tevens bekijkt Royal Class de werkwijze bij calamiteiten en de afspraken met de politie en andere hulpdiensten. Royal Class levert uitsluitend gediplomeerde beveiligers die in het bezit zijn van de verplichte diploma’s en goed zijn getraind in effectieve controle en eventuele grondige fouillering.

Bij Royal Class staat kwaliteit van personeel hoog in het vaandel. Royal Class levert gastvrij, gericht, enthousiast, professioneel en vriendelijk personeel die getraind zijn om flexibel, innovatief, aanpasbaar en zelfstandig op te treden bij uw evenement.

Tevens levert Royal Class een standby-team, Dit zijn geselecteerde gediplomeerde beveiligingsmedewerkers die landelijk bij calamiteiten inzetbaar zijn.

© 2023 Royal Class NL | Hosted by ITDev Solutions