Royal Class

Advies en veiligheid

Horecabeveiliging

Royal Class levert representatieve en goed opgeleide gastheren. Onze gastheren beschikken over een goede kennis en ervaring. Daarbij moet u denken aan het uitvoeren van toegangscontrole met preventief en/of corrigerend optreden en natuurlijk algemeen toezicht.
Royal Class past zich graag aan uw concept aan. Onze gastheren zijn zeer representatief en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. U kunt erop vertrouwen dat onze gastheren een positieve bijdrage leveren door een juiste en correcte uitvoering van hun beveiligingstaken. Vanzelfsprekend met inachtneming van de aan hen verstrekte wettelijke bevoegdheden.

Belangrijkste element van de geleverde diensten is natuurlijk kwaliteit. Ook binnen de horeca is een veranderende vraag rondom veiligheid.restaurantbeveiliging
Het uitgaansleven is de laatste jaren namelijk sterk veranderd. De maatschappij verhard. Geweld, drugs en wapens steken in uitgaansgelegenheden steeds vaker de kop op. Ter bescherming van uw gasten en personeelsleden is het daarom geen overbodige luxe meer om aan de hand van een goed beveiligingsplan maatregelen te treffen om deze ongewenste ontwikkelingen zoveel mogelijk in de hand te houden.
Royal Class biedt u de juiste oplossing met een duidelijk veiligheidsplan. Wij waarborgen een klantvriendelijk deurbeleid. Dit wordt uitsluitendĀ  uitgevoerd door gediplomeerde horecaportiers. Escalaties worden direct en op gepaste wijze afgehandeld.

De bezoekers worden bij de entree te alle tijden vriendelijk begroet. Onze benadering blijft vriendelijk tot het gedrag van de bezoekers anders vereist. Streng en rechtvaardig met een glimlach is ons motto.

© 2023 Royal Class NL | Hosted by ITDev Solutions